20
Mayıs
2024
Pazertesi
MAGAZİN

Tek sevdalı Sarko değil

Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy’nin eski karısı Cecillia’nın ardından kendine yeni aşk olarak eski top model, yeni şarkıcı Carla Bruni’yi seçmesi, yıllardır süregelen ve manşetleri süsleyen diğer politikacı-yıldız beraberliklerini akıllara getirdi. İşte ‘âşık politikacılar’:

Arjantİn Cumhurbaşkanı Carlos Menem ve eski Kainat Güzeli Cecilia Bolocco: 77 yaşındaki Başkan Menem 42 yaşındaki Bolocco’yla 2001 yılında evlenmiş ama Mayıs 2007’de Bolocco’nun İtalyan bir erkek arkadaşı ile Miami’de üstsüz güneşlenirken yakalanmasının ardından ayrıldıklarını açıklamıştı.

GRACE BİR EFSANEYDİ

Monako Prensi 3. Rainier ve Amerikalı aktris Grace Kelly: Aralarında Prens 2. Albert ve Prenses Stephanie’nin de bulunduğu 3 çocukları oldu.

ÇİN lideri Mao Zedong ve aktris Jiang Zing: Mao ile evlendikten sonra akıl almaz bir güce kavuşan Zing, Kültür Devrimi sırasında ülke genelinde bir baskı rejimi oluşturmuş ve Mao ölünce hapse atılmıştı.

Arjantin Cumhurbaşkanı Juan Peron ve First Lady Eva Peron: Eva Peron Vakfı sayesinde pek çok okul ve hastane inşa edildi. Eva, 33 yaşında kanserden öldü.

..
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2008 Perşembe 08:40:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?