19
Mayıs
2024
Pazar
MAGAZİN

Tom Cruise ve Katie Holmes evlendi

Ünlü film yıldızları Tom Cruise ile Katie Holmes, İtalya'nın başkenti Roma yakınındaki bir ortaçağ şatosunda düzenlenen, pek çok Hollywood yıldızının da katıldığı törenle evlendi. 

Ünlü çift, mazgal deliklerinde yanan meşalelerin aydınlattığı 15. yüzyıl şatosunda, binlerce izleyici ve dışarıda kamp kurmuş veya pencere çıkıntısı ve balkonlara tünemiş paparazzinin önünde karşılıklı evlilik yemini ettiler. 

Evlilik yemin töreninin ardından şatonun bir kulesinden fırlatılan havai fişeklerin gökyüzünü aydınlatması, yağmurdan korkmayarak sonuna kadar dışarıda kalan izleyiciler tarafından alkışlarla karşılandı. 

İtalyan haber ajansları, Giorgio Armani tarafından tasarlanan düğün giysileri içindeki ünlü çiftin, bir Scientology rahibinin yönettiği düğün töreniyle evlendikten sonra 5 katlı beyaz çikolatalı düğün pastasını birlikte kestiklerini duyurdu. 

Ünlü İtalyan tenor Andrea Bocelli'nin ünlü Ave Maria şarkısını söylemek için 2.5 milyon dolar aldığı törende, tam bir yıldızlar geçidi yaşandı. Törene katılan ünlü Hollywood yıldızları arasında Jennifer Lopez ve eşi Marc Anthony, Will Smith ve eşi Jada Pinkett ve Brook Shields'ın bulunduğu gözlendi. Törene katılan diğer şöhretler arasında ''Görevimiz Tehlike III'ün yönetmeni J.J. Abrans ve tıpkı
Cruise gibi Scientology dininden olduğu bilinen film yıldızı ve dansçı John Travolta bulunurken, yerel medya ünlü futbol yıldızı David Beckham'ın yine kendisi gibi ünlü manken eşi Victoria Beckham'ın da törene katıldığını duyurdular. 

Bir süredir birlikte yaşayan 27 yaşındaki Holmes ile 44 yaşındaki Cruise, nisan ayında Suri ismini verdikleri bir kız çocuğu dünyaya getirmişlerdi. Cruise'un ayrıca Nicole Kidman ile evliliğinden iki evlatlığı bulunuyor.
aa
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2006 Pazar 09:55:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?