20
Mayıs
2024
Pazertesi
MAGAZİN

Trabzon'da Keremcem fırtınası

İstanbul'dan 1 ay önce start alan Maxland coşkusu Trabzon'da son buldu. İstanbul, Sivas, Hatay, Van'dan sonra Trabzon'a gelen "Maxland" Trabzon Yavuz Selim Futbol Sahası'nda çocuklarla buluşurken, sanatçı Keremcem de verdiği konserle sevenlerini coşturdu.

Çeşitli oyun parkurlarının yer aldığı Yavuz Selim Sahası'nda çocuklar doyasıya eğlenirken, sanatçı Keremcem de tekrar Trabzon'da bulunmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyerek, "Trabzon'a daha önce de gelmiştim, insanları çok doğal ve çok sıcak kanlı. Yeni çıkardığım Maxisingle içinde çok güzel iki tane dans şarkısı var. Benim tarzımın dışında ama çok güzel, konserlerde çok eğleniyoruz. İnşallah beğenirler ismi de Keremcem ateşler içinde" dedi.

Trabzon'a ilk geldiğinde çok yoğun ilgi ile karşılandığını ifade eden Keremcem "Trabzon'a üçüncü gelişim, ilk geldiğim zamanki izdiham ilginçti. Tehlike de atlatmıştım, annem televizyonda izlemişti, ne oluyor diye bana telefon açmıştı. Çocukları çok seviyorum, bana olan ilgileri ondan herhalde. Onların gözlerindeki masumiyet beni çok etkiliyor" diye konuştu.

Maxland eğlence turu hakkında bilgi veren Max ürün Müdür Yardımcısı Müge Yaşar, dört yıldır Türkiye'nin çeşitli illerinde bu tür aktiviteleri yaptıklarını ifade ederek" Bu yıl ilk kez Trabzon'a geldik. Buradaki oyunlarımızdaki amacımız Temmuz ayında Çin'in başkenti Pekin' de yapılacak olimpiyatlar. Bütün oyunların olimpiyatlarda karşılık gelecek spor dalları olmakta" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Çocukların artık sokaklarda daha az oyun oynadıklarını söyleyen Yaşar, "Günümüz çocukları artık sokakta daha az oynuyor ve arkadaşlarıyla daha az vakit geçiriyor. Algida Max'ın temel hedeflerinden biri; ürünleriyle ve tüm aktiviteleriyle çocuklara eğlence sağlamak. Max bunu yaparken de çocukları hep birlikte açık havada eğlendirmek ve onları sosyalleştirmek sorumluluğunu taşıyor. Bu sorumluluğun bilinciyle yaratılmış bir eğlence parkı olan Maxland, gittiği tüm illerde çocuklara rahatça birlikte oynayabilecekleri, gönüllerince eğlenebilecekleri güvenli ve samimi bir oyun alanı sağlıyor" dedi.

.
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2008 Pazar 15:57:32
Güncelleme :29 Haziran 2008 Pazar 15:58:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?