28
Mayıs
2024
Salı
MAGAZİN

Tuğba Özay: Ölüm tehditleri alıyorum

Antalya'da bir giyim firmasının düzenlediği defilede podyuma çıkan ünlü manken Tuğba Özay, "Barbi Operasyonu"ndan rahatsızlık duyduklarını ve operasyonun ardından ölüm tehdidi aldığını söyledi.

Antalya'da 5 yıldızlı bir otelde bir giyim firmasının düzenlediği defilede, 2006-2007 sonbahar-kış kreasyonu bayilere tanıtıldı. Defilenin sürpriz ismi ise ilk kez podyuma çıkan Kerem Alışık oldu. Tuğba Özay, Nefise Karatay, Şenay Akay gibi ünlü mankenlerin de yer aldığı defile sonrası gündemde yine "Barbi" operasyonu vardı.

Tuğba Özay, operasyonun isminden rahatsızlık duyduğunu söylerken, kendisiyle birlikte çok sayıda mankenin ölüm tehdidi aldığını ve önümüzdeki günlerde bu konuyla ilgili savcılığa müracaatta bulunacaklarını söyledi.

Televizyonlarda görüntüleri gözleri dolarak izlediğini belirten Özay, devlet güvencesi istediklerini vurgularken, "sigortamız bile yok" açıklamasında bulundu. Ece Gürsel'e iki avukatını göndererek yardımda bulunduğunu söyleyen Tuğba Özay, "Sevdiğim bir arkadaşım, ellerim kollarım bağlı oturamazdım" dedi.

.
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2006 Cuma 11:34:36
Güncelleme :7 Nisan 2006 Cuma 11:46:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?