18
Mayıs
2024
Cumartesi
MAGAZİN

Tuğçe'nin adı önce yazılınca

Yakında Atv'de ekranlara gelecek olan Son Yaz Balkanlar dizisinin tanıtımında isminin Tuğçe Kazaz'dan sonra yazılmasına bozulan ve yapımcıya sitem eden Hazal Kaya istediğini aldı.

Fragmandaki Son Yaz Balkanlar 1912 dizisinin görselinde Tuğçe Kazaz'ın isminin ilk sıraya yazılması Hazal Kaya'nın ve hayranlarının tepkisini çekti. Hazal Kaya'nın başrol oyuncusu olduğu söylenerek dizinin duyulduğunu iddia eden hayranlar, bu yanlışın hemen düzeltilmesini istediler.

Tanıtımı Fenerbahçe-Galatasaray derbisine yetiştirmek için aceleyle hazırlayan Atv, Kaya'nın isyanını haklı buldu ve Kazaz'ın isminin başta olduğu tanıtımları durdurdu. Şimdi, Hazal Kaya'nın adının ilk sırada yer alacağı yeni gürüntülerle yeni bir tanıtım filmi hazırlanıyor.

DİZİYE ÜÇ KİŞİ DAHA KATILDI

Adam Film'in yapımcılığını yaptığı "Son Yaz Balkanlar"ın kadrosunda Hazal Kaya, Tuğçe Kazaz, Tardu Flordun ve Furkan Palalı'nın olduğu daha önce açıklanmıştı. Diziye en son Elveda Rumeli'de kötü adam Dimitri'yi canlandıran Luran Ahmeti olmuştu.

Tvaktüel'in haberine göre Mor Menekşeler dizisinde Çapa karakterini tamamlayan Berkay Akın, Koyu Kırmızı dizisinde Defne karakterini canlandıran Zeynep Kumral ve Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde Necati karakterini canlandıran Sercan Badur, Son Yaz Balkanlar dizisinin kadrosuna katıldı.

 

...
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2012 Cuma 00:08:19
Güncelleme :31 Ağustos 2012 Cuma 10:14:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?