16
Mayıs
2024
Perşembe
MAGAZİN

Umutsuz ev kadını evleniyor!

''Umutsuz Ev Kadınları-Desperate Housewives'' dizisinin fettah Gabrielle Solis karakterini canlandıran Eva Longoria, NBA yıldızı Tony Parker ile 7 Temmuzda hayatını birleştirecek.

People dergisinin internet sitesinde yer alan habere göre, Longoria ile San Antonio Spurs ve Fransız Milli Basketbol Takımı'nın başarılı oyuncusu Parker, düğün hazırlıklarına başladı.

Cosmopolitan dergisinin Amerikan edisyonunun Nisan sayısına konuşan Longoria, düğünde ünlü country şarkıcısı Kenny Chesney'nin şarkı söylemesini planladıklarını söyledi. Ünlü aktris Renee Zellweger'in eski eşi olan şarkıcının henüz bu kararlarını bilmediğini ifade eden Longoria, sanatçının kendisinin yakın arkadaşı olduğunu ifade etti.

''EVLAT EDİNMEK İSTİYORUM''

Hayatında şimdiye kadar kendine hiç zaman sınırları koymadığını anlatan 31 yaşındaki Longoria, ''Hiç bir zaman 28 yaşında evlenip, 32 yaşında 3 çocuk annesi olacağım demedim'' sözleriyle yaşam hedeflerini ortaya koydu.

Evlat edinmek istediğini de anlatan oyuncu, ''Çocuk sahibi olmak için üzerimde baskı da hissetmiyorum. Çünkü dışarıda pek çok çocuk var. Evlat edinmek istiyorum'' dedi.Düğünü düşününce kendisini en çok neyin heyecanlandırdığının sorulması üzerine de Longoria, ''Gelinliğim, gelinliğim, gelinliğim'' diye kesin bir yanıt verdi.

''Düğünümde 10 giyebilmeyi isterdim'' diyen oyuncu, bununla beraber düğünden sonra gelinliğin gardıroba kalkacak ve bir daha giyilemeyecek olmasını da üzücü bulduğunu dile getirdi. Longoria, ''Ama ben gelinliğimi giydikten sonra onunla uyuyacağım'' diye espri yaptı.

Evlendikten sonra da kendine bazı kurallar belirleyeceğini ifade eden Longoria, Parker ile sorunlarını ılımlı yoldan aştıklarını belirtti.Bir başka kuralının da kimsenin kusursuz olmadığını kabullenmek olduğunu vurgulayan Eva Longoria, ''Benim de mükemmel olmaya ihtiyacım yok. Sadece anlaşılmak isterim. Bu, Tony için de geçerli'' dedi.

En samimi arkadaşlarının aktör Jamie Foxx ve Mario Lopez olduğunu belirten Longoria, ''Onlar benim için erkek kardeşlerim gibi. Böyle şeyleri de kıskançlık vesilesi yapmıyoruz'' sözleriyle kendine ait bir kuralın daha altını çizdi.








aa
Yayın Tarihi : 10 Mart 2007 Cumartesi 12:32:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?