16
Mayıs
2024
Perşembe
MAGAZİN

Ünlü tenor neden kaçtı?

Geçtiğimiz günlerde Nükhet Duru'yla Zagrep'te bir konser veren Goran Karan, konserin konuk sanatçısı Alessandro Safina ile gerginlik yaşadı. Dünyaca ünlü tenor Safina, bu gerginlik üzerine konsere çıkmaktan vazgeçip ilk uçakla ülkesine döndü.

Talepler Goran'ı kızdırdı

Eurovision'a katıldığı "Stay With Me" şarkısıyla adını duyuran Goran Karan, "Goran Karan ve Konukları" projesine Nükhet Duru ile birlikte Pavarotti'nin tahtına aday gösterilen ünlü tenor Alessandro Safina'yı da davet etti. Fakat Safina'nın Business Class'ta yolculuk yapma, Zagrep'in ünlü oteli Regene'de kalma ve alandan limuzinle alınma talepleri Karan'ı sinirlendirdi.

Provayı yarıda kesti

Taleplerin hiçbiri yerine getirilmedi. Economy Class'ta uçan, Mercedes'le alınan ve International Oteli'nde kalan Safina, bu yüzden hayli gergindi. Karan'ın havaalanında kendisini karşılamayışı, provalarda soğuk davranması ve düet parçasının provası sırasında ukalaca ultimatomlar vermesi, bardağı taşırdı. Zaten gergin olan Safina, bu tavır karşısında provayı yarıda kesti.

Sebep kıskançlık mı

Konsere çıkmaktan vazgeçen Alessandro Safina, eşyalarını otelden aldırıp ilk uçakla ülkesine döndü. Bu gelişmenin ardından kulislerde "kıskançlık" söylentileri dolaşmaya başladı. Goran Karan'ın, kendisi gibi tenor olan Safina'yı Pavarotti'nin ölümünün ardından yıldızı daha da parladığı için kıskandığı ve o yüzden böyle davrandığı konuşuluyor.

Provada gerilim

Provalar sırasında gerginlik yaşadığı Alessandro Safina'nın konsere çıkmayıp ülkesine dönmesini, Goran Karan şöyle değerlendirdi: "Ben konserin çok iyi olması için elimden geleni yaptım. Buna rağmen Safina'nın niye böyle davrandığını anlamıyorum."

Kelebek
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2007 Salı 08:47:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?