22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Ünlülerin ilginç takıntıları

Kimi sahneye çıkmadan önce nazar boncuklarını okşuyor, kimi böceklerine isim takıyor. İşte ünlüler ve takıntıları.

CEM YILMAZ:
Gösteri öncesi kulisteki kanepede mutlaka uyuyan ünlü komedyen, bu şekilde kafasını boşaltıp, enerji topladığına inanıyor.

AYSEL GÜREL:
Söz yazarı Aysel Gürel evinde karafatma besliyor. Gürel geçen hafta 'Hatice' ismini verdiği karafatmasını öldürdüğü gerekçesiyle kızı Müjde Ar'ı 'Sen katilsin' diyerek evinden kovmuş.

SEREN SERENGİL:
Ünlü şarkıcı gittiği restoranlarda köpeklerine de porselen tabakta servis yaptırıyor. Şarkıcı masada yemeğini yerken, köpeği de ayağının dibinde karnını doyuruyor.

MAHZAR ALANSON:
MFÖ grubunun üyesi Mazhar Alanson, gittiği her yurt dışı seyahatten değişik bir peruk satın alıyor. Ünlü müzisyenin evinde yaklaşık 200 adet peruk bulunduğu söyleniyor.

DEMET AKALIN:
Sahneye çıkmadan önce çantasından çıkardığı nazar boncuklarını kulisteki odasının her yanına asan şarkıcı bir de bu boncukları okşuyor. Akalın, ayrıca bir kase yoğurt yemeden sahneye çıkmıyor.

DENİZ AKKAYA:
Manken ve oyuncu Deniz Akkaya, dostları arasında, yakın arkadaşlarının önemli günlerini asla unutmamasıyla ünlüdür. Akalın, arkadaşlarına özel günlerinde sadece mavi gül gönderiyor.

SELİN TOKTAY:
Manken evinde ampul kullanmıyor. Her odada sadece mum yakıyor. Toktay, soranlara da stressiz ve doğal bir ortamda yaşamak için böyle yaptığını söylüyor.
VATAN
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2007 Cuma 09:48:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?