19
Mayıs
2024
Pazar
MAGAZİN

Üzüntüden sesi kısıldı!

Burcu Kara, Yavuz Bingöl'den dayak yediği için ayrıldığı ve oyuncu Yiğit Özşener'le aşk yaşadığı iddialarına yanıt verdi. Kara, "Hiçbiri doğru değil. Bir haftadır üzüntüden sesim kısıldı" dedi.

Üç yılllık birliktelikten sonra yollarını ayıran Yavuz Bingöl-Burcu Kara ikilisi, çeşitli iddialarla gündemden düşmüyor. Bu iddialardan biri Bingöl'ün kendisinden ayrılmak isteyen Burcu Kara'yı dövdüğü, diğeri ise Kara'nın gönlünü oyuncu Yiğit Özşener'e kaptırdığı yönünde. Burcu Kara, iddialarla ilgili şunları söyledi:

"Benim gazeteci arkadaşlardan bir tek ricam var. Lütfen artık elmalar ile armutları ayırsınlar. Bu camiada her gün reklam peşinde koşan, gazete sayfalarında kendisini görmekten mutlu olan onlarca kişi var. Beni rahat bıraksınlar. Günlerdir hakımda çıkan haberleri izlemekten kahroldum. Evde sürekli bağırıp çağıran, ağlayan birisi haline geldim. Kimsenin beni ve Yavuz'u bu şekilde üzmeye, incitmeye hakkı yok. Ayrılıktan sonar sessiz kalmak istedik. Ama biz sustukça, hep altında bir şey aradılar. Yavuz'u kadın döven adam yaptılar, alkolik yaptılar.

Bir kere Yavuz, hayatımda gördüğüm en centilmen insanlardan biridir. Üç yıllık beraberliğimizde de sadece iki ya da üç kere içki içtiğini gördüm, o kadar. Çünkü vücudu içki kaldırmadığı için sevmez. Ben ise sadece işini yapmayı seven, Bursa'da küçücük bir ailesi olan, kendi dünyamda yaşayan birisiyim. Böyle yaşarken kocaman manşetlerde, skandal haberlerin içinde kendimi gördüğüm de çok üzülüyorum. Ailem de çok üzülüyor. Çok ayıp şeyler yazılmaya başlandı. Ben Yiğit Özşener isimli birisini hayatım boyunca görmedim, tanımam. O kişi belki evlidir, belki sevgilisi vardır. Niye böyle yapıyorlar?"

Kelebek
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2008 Cumartesi 09:42:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?