16
Mayıs
2024
Perşembe
MAGAZİN

Vergi kaçırma rekortmenleri

 Şarkıcı Demet Akalın ile Gülşen bu defa müzik listelerini değil maliyenin vergi rekortmenleri listesini altüst etti. Ödedikleri vergilerle İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı'nın rekortmen sanatçılardan oluşan 25 kişilik listesinde Akalın ve Gülşen bulunmuyor.

500 bin YTL civarında vergi kaçağına rastlanan sanatçılar, ödeyecekleri cezalı vergi ile bu listeye orta sıralardan girecek. Mankenlikten şarkıcılığa transfer olan Demet Akalın vergi denetmenlerinin incelemesinde en çok vergi kaçıranlar listesinin ilk sıralarında yer aldı. Akalın, cezalarıyla birlikte ödeyeceği vergi için uzlaşma istedi. Gazeteci Reha Muhtar ve menajer Erol Köse ile olan ilişkileriyle gündeme gelen şarkıcı Gülşen'de de 500 bin YTL civarında matrah farkı tespit edildi. İncelemeler kesinleştikten sonra Gülşen hakkında rapor yazılacağı öğrenildi.

zaman
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2007 Cuma 21:27:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet Ekler IP: 88.251.247.xxx Tarih : 17.08.2007 22:36:42
Hemen resen vergi tarhı yapıp gereken vergi ve cezalar alınsın işin sonunda hapis de olabilir. Tv'lerde yapmadıkları şaklabanlık yok Reha Muhtarın magazin haberlerinden kazandıklarını devletimiz hemen alsın