16
Mayıs
2024
Perşembe
MAGAZİN

Whitney Houston beş parasız

ABD'li şarkıcı Whitney Houston'un, aralarında giysileri ve müzik aletlerinin de bulunduğu kişisel bazı eşyalarının satışa çıkarılacağı bildirildi.
A.J. Willner Müzayede Evi'nden yapılan açıklamada, gelecek hafta satışa sunulacak olan eşyaların geliriyle bu eşyaların uzun yıllardır tutulduğu deponun parasının ödeneceği açıklandı.

A.J. Willner Müzayede Evi yetkilisi Steve Newmark, New Jersey'de bulunan deponun, borcunu ödemediği gerekçesiyle Houston'u dava etmesinin ardından mahkemenin depodaki eşyaların açık artırmaya çıkarılması kararı verdiği ve eşyaların satışından en az 1 milyon dolar gelir beklendiğini açıkladı.

Houston'un sözcüsü Nancy Seltzer de yaptığı açıklamada, “Whitney artık kullanmadığı eski turne malzemelerini müzayedede satışa çıkarıyor” dedi.

Elde edilen gelirin bir kısmının, depoya olan borcun ödenmesi için kullanılacağını belirten Seltzer, bir sanatçının artık kullanmadığı eski malzeme ve giysilerini satmasının alışılmadık bir durum olmadığını sözlerine ekledi.

Müzayedeye çıkarılacak 400 parça eşya arasında, özel yapım kuyruklu şeffaf bir piyano, klavyeler, ses kayıt cihazları, davul setleri ve birkaç ödül yer alıyor.

Kişisel eşyalar arasında Dolce&Gabbana marka iç çamaşır koleksiyonu, Versace marka gece elbiseleriyle Fendi ve Armani marka ceket ve pantalonlar bulunuyor.
aa
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2007 Perşembe 21:28:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?