22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Yine olay yine Tolga

“Yaprak Dökümü” dizisi ile tanınan Tolga Karel, geçtiğimiz haftalarda Taksim’de yaşadığı tatsız olaylardan dolayı karakolluk olmuştu. Ünlü oyuncu Tolga Korel ve sevgilisi Öykü ile önceki akşam yine karakolluk oldu.

Karel, Taksim’de motosikletiyle eğlenmeye giderken plakası olmaması gerekçesiyle aracına el konuldu. Kız arkadaşıyla birlikte Gayrettepe Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne gelen Korel, yaklaşık iki saat ifade verdi. Kapıda bekleyen basın mensuplarına yaptığı açıklamada “Benim içeride alkol muayenem yapıldı. Yüzde 12 promil alkol çıktı. Ben alkollü çıkmadım. Benim A2 ehliyetim var ve kesinlikle el konulmadı” dedi.

Basın mensuplarının, “Ehliyetinizi görebilir miyiz ?” sorusuna, “Hayır, size ehliyetimi göstermek istemiyorum”dedi “15 dakika sonra motosikletim gelecek” diyen Korel, kız arkadaşıyla birlikte taksiye binerek Taksim’de bir barda eğlenmeye devam etti.Geçtiğimiz aylarda ehliyetine 6 ay el konulan Korel’in ikinci kez işleme uğradığı için mahkemeye çıkmak için tebliğat verildiği öğrenildi.

Kelebek
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2007 Cuma 08:51:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?