28
Mayıs
2024
Salı
MAGAZİN

Zidane'nin Nadiya ilişkisi

Cezayir asıllı Fransız futbol yıldızı Zinedine Zidane, dünya kupası finalindeki kafa atma olayının ardından bir büyük skandala daha imza attı. Dört çocuk babası ünlü futbolcunun, Fransız şarkıcı Nadiya ile ilişkisi olduğu ortaya çıktı.

Almanya'daki Dünya Kupası final karşılaşmasının uzatma dakikalarında, İtalyan futbolcu Marco Materazzi'ye attığı kafa ile İtalyanların kupayı kazanmasını bile gölgede bırakan Fransız futbolcu Zinedine Zidane'ın adı, ünlü soul şarkıcısı Nadiya ile aşk skandalına karıştı. Hep, "ideal eş, örnek baba" olarak gösterilen ünlü futbolcunun Nadiya ile ilişkisi, bir televizyon kanalında sunucunun "Zidane'la birlikte misiniz" sorusu üzerine su yüzüne çıktı. Her ne kadar Nadiya(33) bu ilişkiyi yalanlasa da çifti bir eve girerken gösteren fotoğraflar yayınlandı.

KÖKENLERİ AYNI

Ünlü futbolcu ile aşk yaşadığı öne sürülen Nadiya da, tıpkı Zidane gibi Cezayir asıllı. O da fakir bir aileden geliyor ve adını ilk kez sporda duyurdu. 20'li yaşlarında şarkıcılığa başladı ve albümleri yok satıyor.

Hürriyet İnternet
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2006 Cuma 17:58:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
fırat artun IP: 88.254.89.xxx Tarih : 20.05.2007 12:14:52
tebrikler zidane iyibir seçim ve senin büyük bir hayranınım