15
Mayıs
2024
Çarşamba
SAĞLIK

SAĞLIKLI YAŞAM FUARI AÇILIYOR

5. Sağlıklı Yaşam Fuarı yarın açılacak. İzmir Kültürpark Fuar alanı 1 ve 2 nolu sergi salonlarında faaliyet gösterecek olan organizasyon 11 Kasım 2007 tarihine kadar devam edecek.


Dört gün sürecek fuara 105 seçkin sağlık kurumunun katılım göstermesi bekleniyor. Fuarda sağlıklı yaşamın özündeki SPA (Termal) oteller, kaplıcalar, kültür merkezleri, hastaneler, tıp merkezleri, güzellik, estetik ve zayıflama merkezleri, spor malzemeleri ve merkezleri, ekolojik gıda üreticileri, diyabetik ürünler, vitamin ve sağlık ürünleri, medikal malzemeler, kişisel bakım ürünleri ve tamamlayıcı tıp birimleri 2500 metre karelik fuar alanında tanıtılacak. Katılımcılar fuar kapsamında yurtiçi ve yurtdışından profesyonel ziyaretçilerle buluşacak.

Nihai tüketicilere yönelik etkinlikler gerçekleştirecek. İzmir Sağlık İl Müdürlüğü başta olmak üzere sağlık kurumları ücretsiz sağlık taramaları ile vatandaşları bilinçlendirecek. Fuar çerçevesinde iki farklı salonda 4 gün boyuca 43 seminer ve panel gerçekleşecek. Dünyaca ünlü hekimlerin konuşmacı olarak katılacağı oturumlarda davetillerle sağlıklı yaşamın sırları paylaşacak. Geçtiğimiz 4 yıllık fuar sürecinde 306 katılımcıyı 35 bin bilinçli ziyaretçi ile buluşturan Gençiz Fuarcılık organizasyonunun ziyaretçi akınına uğrayacağından emin görünüyor.


5. Sağlıklı Yaşam Fuarı'nın açılış töreninde konuşma yapan Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, Türkiye ve İzmir'in bir sağlık cenneti olduğunu, geçmişten günümüze kadar gelen sağlık mirasının yeni teknoloji ile güncellenerek tekrar vitrine konması gerektiğini söyledi. Sağlıklı Yaşamı destekleyen kurumların iş potansiyelini ortaya koymak, insanların sağlıklı yaşam bilgilerine kolay ulaşmalarını sağlamak için Sağlıklı Yaşam Fuarını düzenlediklerini belirten Gençer, "Gelişen teknoloji ile birlikte bilgiye hızlı erişimi yakaladık. Ancak insanımız bir çok şeyi dokunma mesafesinde kendi duyu organları ile hissetmek istiyor. Fuarlar bunu sağlıyor. Sağlıklı Yaşam Fuarı'nda da bunu gerçekleştiriyoruz. Onun için bilinçli ziyaretçi akınına uğruyoruz" dedi. Gençiz Fuarcılık olarak 5.'sini gerçekleştirdikleri Sağlıklı Yaşam Fuarı'nın bu yılda sağlık sektöründeki gelişmeleri ve yenilikleri geniş kitlelere duyuracağını belirten Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, EXPO 2015'e dikkat çekti.

Gençer bu konuda, "İzmir Expo 2015'e en yakın adaydır. Daha sağlıklı bir dünya için yeni yollar ve herkes için sağlık temasıyla aday olan kentimizde düzenlediğimiz 5. Sağlıklı Yaşam Fuarı aslında bir bakıma EXPO 2015'in ön çalışması dar kapsamda bir provasıdı" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2007 Perşembe 01:14:52
Güncelleme :8 Kasım 2007 Perşembe 14:05:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?