25
Mayıs
2024
Cumartesi
SAĞLIK

Açıklama ilk ağızdan

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, domuz gribinin Türkiye’de giderek etkisini kaybettiğini söyledi.

Bakan Akdağ, TBMM’de ANKA’nın sorularını yanıtladı. Akdağ Türkiye’de domuz gribin giderek etkisini yitirdiğini önümüzdeki günlerde bu durumun daha da iyiye gideceğini belirtti.

Ancak salgının bir süre daha izleneceğini söyleyen Akdağ, Avrupa Konseyi Sağlık Birimi Başkanı Wolfgang Wodarg’ın domuz gribinin “sahte bir salgın” olduğu yönündeki açıklamasına da sert çıktı.

Bakan Akdağ, “Bunu bir araştırsınlar bakalım, bu tür bilim adamları bu tür araştırmaları severler. Araştırsınlar bakalım var mıymış yok muymuş” dedi.

anka
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2010 Çarşamba 19:09:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
oviraptor IP: 78.175.11.xxx Tarih : 16.01.2010 01:55:49

ya ne salgına inanıyoruz ne de hINI benzer  girp salgınlarının azaldığına kardeşim  kışın en soğuk günlerine geldik gırip nasıl azalır mutlaka artması lazım ama bir kere şu kabul edilmeli domuz gıribi diğer gırip salgınlarından farksız boş yere insanların pisikolojisi bozuldu ve boş yer amerikan ilaç sanayine tirilyon dolarlar aktarıldı italyada fıransada sağlık bakanlıklarına soruşturma ve soru önergesi verildi boşa harcanan her liranın hesabı sorulacak ama sağlık bakanımızın keyfi yerinde kimse ne hesap soruyor nede sorguluyor o doğru yaptım demek için durmadan çıkıp demeç veriyor sayın sağlık bakanım vurulmayan aşılar ne olacak bunların parası ödendi mi yada ödenecek mi bundan haber ver