22
Mayıs
2024
Çarşamba
SAĞLIK

Canik'e kadın ve çocuk polikliniği

Samsun İlk Kademe Canik Belediyesi, Doğum ve Çocuk Bakımevi Hastanesi ile Canik Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde 5 katlı bir binayı kadın ve çocuk polikliniği yapacak. 

Doğum ve Çocuk Bakımevi Hastanesi Başhekimi Dr. Alaattin Balcı ile protokol imzaladıklarını ve yakın zamanda ise bu protokolün meyvelerini vereceğini dile getiren Başkan Osman Genç, "Beldemizde sağlık hizmetlerinin orantılı bir şekilde dağılması için Canik Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde kadınlarımızın ve çocuklarımızın ilk muayenelerinin yapılabileceği bir poliklinik açacağız. Doğum ve Çocuk Bakımevi Hastanesi ile ortaklaşa yapacağımız bu hizmet, beldemizin sağlık üssü olma yolundaki attığı adımlarlardan bir tanesi" dedi. 

Canik Beldesi'nin kamu ve özel sektör yatırımları ile sağlık alanında daha bir çok yatırım alacağının altını çizen Başkan Genç, "Beldemize çevre dostu yatırım yapacak insanlara kapımız her zaman açık. Yatırım için her türlü kolaylığı da gösteriyoruz. Beldemiz, Adnan Ölmez ve Anmet Şenocak'ın yapacağı 25 trilyonluk sağlık yatırımı ile çağ atlayacak. Özel sektörün bu yatırımına Kızılay Samsun Şubesi tarafından yapılacak bölge kan hastanesi, bölgemize gelecek olan yatırımlara taze kan katacak" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2007 Salı 09:29:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?