19
Mayıs
2024
Pazar
SAĞLIK

Erdoğan'a oruç yasağı

Orucunda etkisiyle kan şekeri düşerek dün hastaneye kaldırılan ve akşam da taburcu edilen Başbakan Erdoğan, doktorların tavsiyesi üzerine bugünkü programını iptal ederek evinde dinlenmeye çekildi. Başbakan Erdoğan'ın evinin ışıkları sahur için gece saat 04.00'de tekrar yandı. Başbakan Erdoğan'ın doktorlarının tavsiyesine uyarak oruç tutmadığı öğrenildi.


AK Parti Ankara Milletvekili Faruk Koca, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın geceyi rahat geçirdiğini ve herhangi bir sıkıntısının olmadığını bildirdi.

ZİYARETÇİ KABUL EDİLMEYECEK

Koca, aynı binada oturdukları Başbakan Erdoğan'ın evinden ayrılırken,
gazetecilerin Erdoğan'ın sağlık durumuna ilişkin sorusu üzerine, ''Gecesi rahat geçti. Şu anda uyuyor. Ailesi yanında. Herhangi bir sıkıntısı yok. Bugün evden çıkmayacak. Ziyaretçi de kabul etmeyecek'' dedi.

Kan şekerinin düşmesi nedeniyle dün Güven Hastanesi'ne kaldırılan ve yaklaşık 9 saatlik tedavinin ardından akşam hastaneden taburcu olan Başbakan Erdoğan, bugünü Subayevleri'ndeki evinde dinlenerek geçiriyor.

AİLESİYLE BİRLİKTE

Taburcu olduktan sonra eşi Emine Erdoğan, kızı Sümeyye Erdoğan ve Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile birlikte evine gelen Erdoğan, istirahata çekilmişti. Sağlık Bakanı Akdağ, Başbakan Erdoğan'ın evinden dün gece saat 02.00'de ayrıldı.

ORUÇ TUTMADIĞI ÖĞRENİLDİ

Başbakan Erdoğan'ın evinin ışıkları sahur için gece saat 04.00'de tekrar yandı. Başbakan Erdoğan'ın doktorlarının tavsiyesine uyarak oruç tutmadığı öğrenildi.

DOKTORLAR SIK SIK KAN ŞEKERİNİ VE TANSİYONUNU ÖLÇÜYOR

Doktorunun periyodik aralıklarla Başbakan Erdoğan'ın kan şekerini ve tansiyonunu ölçtüğü bildirildi. Hafta sonuna kadar tüm programlarını iptal eden Erdoğan, bir süre daha evinde dinlenecek.


ajanslar
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2006 Çarşamba 15:11:02
Güncelleme :18 Ekim 2006 Çarşamba 15:24:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?