22
Mayıs
2024
Çarşamba
SAĞLIK

Erdoğan'dan Bağ-Kur'lulara müjde

Başbakan Erdoğan, Bağ-Kur'luların tedavi masraflarının SSK ve Emekli Sandığı'nda olduğu gibi karşılanması için çalışma başlatıldığını açıkladı.

Başbakan Tayyip Erdoğan, dün bir televizyonun sabah programını telefonla arayarak, karaciğer nakli konusunda sıkıntı yaşayan Bağ-Kur'lu bir ailenin dramına el koydu.

Bugün Suriye gezisi öncesi konuyla ilgili açıklama yapan Erdoğan, Bağ-Kur'lulara bir de müjde verdi. Yılmaz ailesinin dramının bir aksaklığı ortaya çıkardığını vurgulayan Başbakan, Bağ-Kur'luların tedavi masraflarının devlet tarafından peşin karşılanması için ilgili bakanlıklara talimat verdiğini açıkladı.

Erdoğan, Bağ-Kur'luların tedavi masraflarının SSK ve Emekli Sandığı'nın standartlarında karşılanması için çalışma başlatıldığını duyurdu.

hurriyet.com.tr
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2007 Salı 15:55:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ibrahim tokyay IP: 212.174.189.xxx Tarih : 3.04.2007 16:45:19
sevgili ve sevimli başbakanım tam yerinde bir talimat vermişsiniz.Diyalize giden bir bağkur emeklisine taksi veya ulaşım parası ödenmiyor.Ancak ssk veya emekli sandığı sahiplerine bu miktar ödeniyor.Ne kadar kör topal işleyen yasa ve kanun varsa el ettınız.Elleriniz dert görmesin.Yüreği büyük adam gibi adam başbakanımız bizim..Bu memleket senle büyüdü..