18
Mayıs
2024
Cumartesi
SAĞLIK

Erdoğan'dan iddialı sözler

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Şu anda sıkıysa benim vatandaşım bir hastaneye gitsin, ister özel ister devlet. Kapıdan geri çevrilsin.. Çeviremezler" iddiasında bulundu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Bağcılar'daki Medipol Mega Hastaneler Kompleksi'nin açılış töreninde yaptığı konuşmada sağlık konusunda kamu hastanelerini tek çatı altında topladıklarını söyledi.

Erdoğan, bununla da yetinmediklerini ve SGK ile anlaşmak suretiyle vatandaşa özel hastanelerde muayene olma kapısını da açtıklarını belirtti.

Erdoğan, "Milletimiz istediği hastaneden hizmetini alıyor. Hatta biz daha ileri gittik, dedik ki özel sektör de aynı şekilde SGK ile anlaşmak suretiyle, burada da bu hizmeti birleştirebiliriz. Ve birleştirelim ki benin çiftçi Ahmet kardeşim, köylü Mehmet kardeşim, Ayşe kardeşim o da istediği hastaneye rahatlıkla gidebilsin. Hiçbir hastane kapısı bunlara kapanmasın. Şu anda sıkıysa benim vatandaşım bir hastaneye gitsin, ister özel ister devlet.Kapıdan geri çevrilsin.. Çeviremezler. O bedelini ödeyemez ise ki zaten acil, yoğunda zaten böyle bir şey söz konusu değil, biz her yerde devredeyiz. Niye çünkü halkımızın derdiyle dertliyiz" diye konuştu.

Ajanslar
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2012 Cumartesi 18:24:53
Güncelleme :6 Ekim 2012 Cumartesi 18:26:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?