16
Mayıs
2024
Perşembe
SAĞLIK

Hasta, hemşirenin burnunu kırdı!

Adana'da bir hemşire, tedavisini yaptığı hasta tarafından darp edilerek yaralandı. 

Olay, Adana Numune Hastanesi'ne bağlı Seyhan Uygulama Merkezi Yoğun Bakım Ünitesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, hastanede görevli hemşire Meral Tırpan (30), her saat başı rutin olarak yaptığı hasta bakımını sırasında ismi açıklanmayan bir bayan hasta tarafından darp edildi. 

Aldığı 2 tekme darbesiyle burnu kırılan hemşire, ambulansla Adana Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralı hemşirenin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Yaralı hemşirenin kendisini darp eden hastadan şikayetçi olmayacağı bildirildi.

İha
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2007 Pazartesi 11:11:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
enes dilipak IP: 85.98.38.xxx Tarih : 30.04.2007 21:03:55
şimdi bu haberde konuyu açık birt şekilde vermemişler o yuzden kimin haksızlık üstünlüğü sağladığı bilnemiyor bende hemşerilerle çok tartışmışım tabi haklı bir sebeble çünkü hastaya bakmakla yükümlü olan biri neden görevini iyi yapmıyor ben ameliyat sırasında ölümden döndüm sebebi kimdi tabi hemşirenin ihmalkarlığı serumu yanlış damara takaması beni öldürebilirdi tabi ben o esnada baygındım narkoz vermişler sadece sesi duyuyorum neyse doktor farketti ve hemşireyi dışaraya kovdu bölece bende ölümden döndüm yani bu gibi durumlar olmasın