15
Mayıs
2024
Çarşamba
SAĞLIK

Hastalara doğum günü hediyesi

Samsun Gazi Devlet Hastanesi'nde yatan hastaların doğum günleri tespit edilerek kutlanıyor.

Günde ortalama 3 bin 500 hastaya poliklinik hizmeti veren ve ayrıca 650'nin üzerinde yatar hastaya da tedavi uygulayan Gazi Devlet Hastanesi, inovasyon çalışmalarını hızlandırarak "hasta memnuniyetini" en üst noktaya çıkarmaya çalışıyor. Hasta memnuniyeti zincirine "doğum günü kutlaması" halkasını ilave eden hastane, hastaların moralini üst seviyede tutarak iyileşmesine katkı sağlıyor.

Doğum günü olan hastaları ziyaret ederek hem gül hem de moral ve çeşitli hediyeler veren Gazi Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Ahmet A. İsmailoğlu, hasta memnuniyetini çok önemsediklerini ifade etti. Tedavide moralin çok önemli olduğunu vurgulayan Başhekim İsmailoğlu, hastanede birçok yeniliğe imza attıklarını dile getirdi. 

Doğum günü yazılı kart ve hediye ile bizzat görevliler tarafından kutlanan hastalar ise bu ilgiden son derece memnun olduklarını ve kendilerinin moralini yükselttiğini kaydettiler. Ayrıca bu sürprizlerden ve ilgiden dolayı Başhekim İsmailoğlu'na ve diğer görevlilere teşekkür ettiler.

iha
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2007 Çarşamba 15:38:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?