23
Mayıs
2024
Perşembe
SAĞLIK

Klinikte kablosuz internetle sanal sörf keyfi

Bilişim teknolojileri her alanda hayatımızı kolaylaştırıyor. Kişiye özel kadın sağlığı hizmetleri sunmanın yanı sıra en rahat ortamı sunmayı hedefleyen Maya Klinik’te kablosuz internet keyfi yaşanıyor. Bundan böyle Maya Klinik de hasta ve hasta yakınları dizüstü bilgisayarlarıyla internete geniş bant üzerinden kablosuz olarak bağlanıp, çalışmalarını sanki evlerinde ya da ofislerindeymiş gibi kolaylıkla sürdürebilecekler.

Maya Klinik’te kablosuz internet keyfinin tadını özellikle ofis dışındayken önemli bilgi bekleyen ya da hekimleri ile görüşme öncesinde rahatsız edilmeden çalışmak isteyenler çıkarıyor.

Maya Klinik Kadın Sağlığı Merkezi’n den Op.Dr.Hüseyin Mutlu, “İnternet, hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından biri haline geldi. Sağlıkta teknoloji tanı ve teşhis aşamasını hızlandırıyor. Kliniğimizde teknolojiyi çok yakından takip ediyoruz. Bu nedenle kablosuz interneti ziyaretçilerimizin her an her yerde elinin altında olması gereken bir zorunluluk olarak görüyoruz. Bu nedenle Maya Klinik’te bu keyfi hasta ve hasta yakınlarımıza yaşatmaktan mutluluk duyuyoruz. “ diye konuştu.

Artık Maya Klinik’te bir yandan kahveler yudumlanırken, bir yandan da internette sörf yapılıyor. Hasta ve hasta yakınları işlerini rahatlıkla takip ediyor.
Kenthaber
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2005 Cuma 11:58:26
Güncelleme :26 Ağustos 2005 Cuma 12:04:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?