28
Mayıs
2024
Salı
SAĞLIK

Özcan ailesinden 1 kişi daha Van'a getirildi

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'nden bir kişi, kuş gribi şüphesiyle Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'ne getirildi.

Doğubayazıt'ta yaşayan Özcan ailesinden Murat Özcan (19) akşam saatlerinde rahatsızlanarak Doğubayazıt Doç. Dr. Yaşar Eryılmaz Devlet Hastanesi'ne başvurdu. Murat Özcan, burada yapılan ilk tedavisinin ardından kuş gribi şüphesiyle ambulansla Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Saat 23:00 sıralarında hastaneye getirilen Murat Özcan yürüyemediği için ambulanstan hastaneye tekerlekli sandalye ile taşındı.

Acil Servis'te ilk müdahalesi yapılan Murat Özcan'ın geçtiğimiz günlerde kuş gribinden ölen Fatma Özcan'ın amcasının oğlu olduğu öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2006 Cuma 00:33:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Osman Ulusoy IP: 81.205.166.xxx Tarih : 20.01.2006 09:54:31
Her seyden once Ozcan ailesine bassagli dilerim. Sayin Kenthaber yoneticileri sizden istegimiz Baba Ozcanin bu fotografini lutfen yayinlamayin cunku onu bu halde gordukce icimiz kan agliyor. Eger birde Ozcan ailesi adina bir yardim kampayasi duzenlenirse cok guzel olur. Saygilarimla