20
Mayıs
2024
Pazertesi
SİYASET

Acılı aileye sahip çıktı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Niğde'de evlerinde çıkan yangında 6 aylık bebeklerini kaybeden acılı aileye sahip çıktı.

AK Parti Niğde İl Başkanı Faruk Akdoğan, yangında 6 aylık çocukları Mehmet Dalyan'ı kaybeden aileyi ziyaret etti.

Akdoğan, AA muhabirine, ailenin tüm ihtiyaçlarını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla il başkanlığının karşılayacağını söyledi.

Başbakan Erdoğan'ın kendisini telefonla arayarak yangında evleri yanan ve bir çocuklarını kaybeden ailesinin tüm ihtiyaçlarının karşılanması talimatı verdiğini ifade eden Akdoğan, ''Biz de yangın nedeniyle bir çocuklarını kaybeden Dalyan ailesini ziyaret edip ihtiyaçlarını tespit ettik. Aileye gereken her türlü yardımı il başkanlığı ve kendi imkanlarımızla yapacağız. Dalyan ailesiyle görüştüğümüzü ve yapılacak yardımları daha sonra Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a bildirdim'' dedi.

Eskisayar Mahallesi'nde önceki hafta anne Ayşe Dalyan, sobayı yaktıktan sonra iki çocuğunu evde bırakarak, alışveriş yapmak için semt pazarına gitmişti.

Anneleri pazardayken, evde çıkan yangında 6 aylık Mehmet Dalyan ölmüş, 6 yaşındaki ablası Dilan Dalyan ise komşuları tarafından yaralı kurtarılmıştı.

İtfaiye ekibinin müdahalesiyle söndürülen yangında, eşyaların tamamına yakını kullanılmaz hale gelmişti.

AA
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2008 Cumartesi 14:46:48
Güncelleme :19 Ocak 2008 Cumartesi 14:54:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tuna koru IP: 88.241.148.xxx Tarih : 19.01.2008 22:16:28

sizin için herşey siyasi rant üzerine kurulmuş hepiniz akbabalar gibisiniz bunları yapmak zaten o mevkideki adamın görevi dinimizde bir deyim vardır sağ elin verdiğini sol el bilmemelidir maşallah en ufak şey çarşaf çarşaf basında birde bir gurur bir vakar sanki cebinden veriyor gibi size en büyük cezayı ALLAH cc verecek