22
Mayıs
2024
Çarşamba
SİYASET

Adaylara KOBİ dersi

KOBİ’ler milletvekili adaylarına kendilerini anlatacak…


Kobilerin sorunlarını belirlemek ve bunları yetkili makamlara ulaştırmak amacıyla kısa adı ÜSİAD olan Üretken Sanayici ve İşadamları Derneği bir toplantı düzenliyor. ÜSİAD tarafından düzenlenen toplantıya toplumun her kesiminden oluşan 500 kişilik saygın bir davetli grubu katılacak.

Ülke ekonomisinde bek kemiğini oluşturan Kobilere destek vermek amacıyla kurulan ÜSİAD’ın 400 üyesi bulunuyor. 25.06.2007 Pazartesi günü Topkapı Eresin Otelde düzenlenecek olan toplantıya, AKP, CHP, DP, MHP ve diğer siyasi parti milletvekili adayları ile çeşitli üniversitelerden birçok bilim adamları ve akademisyenler katılıyor.


Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan ÜSİAD Genel Başkanı Ahmet Ortatepe: “KOBİ’ler Ülkemizde ekonominin bel kemiğini oluşturmaktadır. Buna rağmen büyük zorluklar yaşıyorlar. Kobilerin en büyük sıkıntıları yol yöntem bilmemek ve bilgi eksikliğidir. Bu amaçla bizde ÜSİAD olarak birçok çalışma yürütmekteyiz. Düzenlediğimiz toplantıda bu nedenle büyük önem taşımaktadır. Toplantımıza katılacak siyasi parti milletvekili adaylarına dertlerimizi sıkıntılarımızı anlatacağız. Meclise adım attıkları zaman bizi unutmayın sorunlarımız bunlar diyeceğiz. Kosgeb Başkanı Sayın Bayram MECİT, Kobi’lere verdikleri destekleri anlatmak için bir konuşma yapacak” dedi.
kenthaber
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2007 Pazar 13:41:03
Güncelleme :24 Haziran 2007 Pazar 13:59:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?