15
Mayıs
2024
Çarşamba
SİYASET

Ağar Kırıkkale'de

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Mehmet Ağar, 22 Temmuz Seçimleri'nde iktidara gelmeleri halinde çiftçiye ÖTV'si kaldırılmış, KDV'si indirilmiş ucuz yeşil mazot verileceğini söyledi.


Cumhuriyet Meydanı'nda partisince düzenlenen mitingde kendisini "Başbakan" tezahüratlarıyla karşılayan vatandaşlara teşekkür eden Mehmet Ağar, "Herkes bilsin ki, kim ne dedikodu yaparsa yapsın, kim araya ne sokmak isterse istesin, bir tek şey var. Seçim bittikten sonra bu beraberlik, bu birliktelik de artık tek partidir, Demokrat Parti'dir, Demokrat Parti'dir, Demokrat Parti'dir" dedi. Konuşmasında daha çok çiftçinin sıkıntılarına ve iktidar olmaları halinde yapacaklarına değinen Ağar, çiftçinin yüzünün gülecegini söyledi.

Ağar, "Seçime 1 ay kala çiftçiyi hatırlayanlardan değiliz. Kırat iktidarında, mazotun ÖTV'si kaldırılacak, KDV'si indirilecek, çiftçiye yeşil mazot, ucuz mazot verilecektir" ifadelerini kullandı.


Hükümetin tapusu olana destekleme primi vermesini de yanlış bulduğunu kaydeden Ağar, kendi iktidarlarında üreten herkese tapusu olsun, olmasın destekleme vereceklerini, mazotu, gübreyi, zirai ilacı ucuza satacaklarını ifade etti.
Çiftçilerin faiz borçlarını kökten silip, elektrik borçlarının ana paralarını da takside bağlayacaklarını söyleyen Ağar, "Hiç endişeleri olmasın, rahat olsunlar. Yüreği ile, kalbiyle bu topraklara bağlanmış, aziz vatanda milleti besleyen, ver deyince vergisini veren, gel deyince askere gidip şerefli bayrağın arkasında can veren ve bu toprakları vatan haline getiren çiftçimi, köylümü korumayacağım da kimi koruyacağım, kimi?" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2007 Cuma 23:42:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?