19
Mayıs
2024
Pazar
SİYASET

Ağar'dan Baykal'a beyaz gül

DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, anamuhalefet lideri Deniz Baykal’a “beyaz gül” ile jest yaptı. 

Edinilen bilgilere göre; Ağar, dün partisinin 83’üncü kuruluş yıl dönümünü kutlayan CHP Genel Başkanı Baykal’a çiçek gönderdi. İçinde “lilium” ve “beyaz gül”ler bulunan cam vazo Ağar’ın beğenisini aldıktan sonra CHP’ye gönderildi. 

Ağar, Baykal’a bir de el yazısı ile not kaleme alarak vazoya iliştirirken, CHP Liderine mesajında partinin tarihi önemine vurgu yaparken, yeni yaşını kutladı ve Baykal’a çalışmalarında başarılar diledi. 

DYP Lideri’nin Baykal için tercih ettiği “lilium” çiçek dilinde “güven”, “beyaz gül” ise “masumluk” anlamına geliyor. 

Başkent’in politik tartışmaları içinde Baykal-Ağar ilişkileri hep yumuşak bir seyir izlerken, bu durum sanatçı Bülent Ersoy ile Deniz Baykal’ı mahkemelik eden “bir genel başkan benden servet istedi” sözleri sonrası Ağar’ın “sağdan bir isim değil” açıklaması ikilinin ilişkisini germişti. Lilium ve beyaz güllerin Baykal’ın üzerinde nasıl bir etki yapacağını ise zaman gösterecek. 

Ağar daha önce de Avrupa Şampiyonası’nda önemli başarılara imza atan “filenin sultanları” Bayan Valeybol Milli Takımı oyuncularını, soyunma odalarına maç öncesi çiçek göndererek kutlamış, onlar da Ağar’ın bu jestine karşılık teşekkür ziyaretinde bulunmuşlardı.
ANKA
Yayın Tarihi : 10 Eylül 2006 Pazar 09:52:20
Güncelleme :10 Eylül 2006 Pazar 11:13:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?