22
Mayıs
2024
Çarşamba
SİYASET

Ağar'ın gözü Köşk'te

DP lideri Mehmet Ağar, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın "Terörle yaşamaya alışacağız" sözlerine tepki gösterdi. Ağar, cumhurbaşkanı olma hayalinin bulunduğunu da ifade etti.


Partisinin Kütahya mitingi öncesi dün Eskişehir Sanayi Odası'nı ziyaret eden Ağar gazetecilerin cumhurbaşkanı adayının TBMM içinden mi yoksa dışından mı olması gerektiğine ilişkin soruyu yanıtlarken "Benim için tek ölçü, güvendir. Milletin en az yüzde 51'ine güven verecek bir isim olmalıdır" dedi. Ağar, cumhurbaşkanı olma hayali olup olmadığına ilişkin soru üzerine, Türkiye'de her vatandaşın bunu hayal ettiğini söyledi.

CHP lideri Deniz Baykal'ın da cumhurbaşkanı olmak istediğini savunan Ağar, "Kısmetse ileride olur. Ama bundan önce bir misyonum var. Öncelikli hedefim iktidar olmak" dedi.

 
Daha sonra Kütahya'ya giderek partisinin mitinginde yaklaşık 5 bin vatandaşa hitap eden Ağar, Erdoğan'ın "Terörle yaşamaya alışacağız" sözlerini eleştirerek "Türkiye terörle yaşamaya alışmayacaktır ancak bu başbakansız yaşamaya alışacaktır" dedi.

Radikal
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2007 Cuma 05:44:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?