16
Mayıs
2024
Perşembe
SİYASET

Ak parti binası önünde eylem

Gaziantep AK Parti İl Başkanlığı'nın önünde toplanan bir grup, eski Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Ali Çiftçi'nin 10 kişilik milletvekili listesinde yer almamasına tepki göstererek, İl Başkanı Ökkeş Eruslu ile görüşmek istediklerini belirtti.

Bir süre sonra İl Başkanı Eruslu ile görüşen partililer, tepkilerini dile getirdi. Bir saatlik görüşmenin ardından parti yetkilileri, milletvekili aday adayı olan ve listeye giremeyen eski ilçe başkanı Mehmet Ali Çiftçi'yi parti binasına çağırdı.

Bina önünde tezahüratlarla karşılanan Çiftçi, AK Parti İl Başkanı Ökkeş Eruslu ve diğer parti yetkilileriyle yaptığı yarım saatlik görüşmenin ardından, dışarıda bekleyen partililerle bir araya geldi.

Çiftçi, sorunun İl Başkanı Eruslu tarafından AK Parti Genel Merkezi'ne iletileceğini ve sorunun çözüme ilişkin özel bir gayret sarf edileceğine ilişkin teminat aldığını belirtip, kalabalığın sessizce dağılmasını istedi. Partililer, daha sonra sessizce dağıldı. Eylem sırasında polisin, parti çevresinde yoğun güvenlik önlemleri aldığı gözlendi.
a.a
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2007 Salı 21:09:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?