18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET

Ak Parti'ye katıldılar

Milas’ın Güllük beldesinde 1999 yılında bir çok partinin desteğini alarak DYP’den belediye başkanı seçilen Mehmet Yavuz Demir ve farklı partilere mensup 7 belediye meclis üyesi, Muğla Öğretmenevinde düzenlenen iftar yemeğinde AKP’ye geçtiler. AKP İl Başkanı Mehmet Nil Hıdır’ın 12 ilçe başkanı ile yaklaşık 500 partiliye verdiği iftar yemeğine AKP Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer ve O.Seyfi Terzibaşıoğlu katıldı.

AKP’ye Türkiye genelinde olduğu gibi Muğla’da da büyük bir teveccüh var. Önümüzdeki günlerde AKP’ye büyük katılımlar olacak. Önümüzdeki yerel seçimde de, 3 Kasım 2002 tarihindeki genel seçimler gibi çok güçlü çıkacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.
AKP Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer ile O.Seyfi Terzibaşıoğlu ise yaptıkları konuşmada, AKP’nin birleşme ve uzlaşma partisi olduğunu herkesin gördüğünü, 1 yıllık süre zarfında AKP, halkın hem itimatını hem de itibarını kazandığını dile getirdiler.
Güllük Belediye Başkanı Mehmet Yavuz Demir," Güllük gemi yanaşma iskelesi yıllardır ihale edilemiyordu. Ulaştırma Bakanlığı yetkilileri, ihalenin 22 Aralık’ta yapılacağını belirtti. AKP’nin sorunları çözmedeki hızından etkilenip geçme kararı verdim. 4 ANAP, 2 CHP ve 1 DTP’li Meclis üyemle birlikte bundan böyle AKP’de politika yapacağız" dedi.
Ayrıca uzun yıllar ANAP’ta politika yapan, İl Genel Meclis Üyesi Sema Alagözlü ile Kavaklıdere’nin Çamlıbel DYP’li Belediye Başkanı Hilmi Çalışkan’da AKP’ye katılanlar kervanında yerini aldı.

İlker Cömert
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2003 Cuma 00:00:04
Güncelleme :4 Aralık 2003 Perşembe 17:15:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?