22
Mayıs
2024
Çarşamba
SİYASET

AKP Gömeç İlçe Yönetimi istifa etti

BALIKESİR'in Gömeç İlçesi AKP Yönetimi, toplu olarak istifa etti. İstifalar, AKP Balıkesir İl Başkanı Zekai Kafaoğlu'na iletildi.

AKP Gömeç İlçe Başkanı Hakan Gürtepe, istifa gerekçesi olarak, Gömeç Belediye Başkanı AKP'li Naim Kocabıyık'la ilçe yönetimi arasında 2 yıldır süren anlaşmazlıkları gösterdi. Kendisiyle birlikte 14 kişilik yönetim kurulu üyesiyle kadın ve gençlik kolları başkanlarının da istifa ettiğini açıklayan Gürtepe, “Parti yönetimiyle Belediye Başkanı Kocabıyık arasında bir türlü uzlaşma sağlanamadı. Belediye Başkanı Naim Kocabıyık, asılsız suçlamalarla, soruşturma geçirmemi sağladı. Partililerimiz, başkan ilçe ilçe yönetimi arasında sıkışıp kaldı. Uzlaşma yolları tıkanınca, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte toplu olarak istifa edip, partinin daha rahat çalışmasını sağlamayı hedefledik” diye konuştu.

Gömeç Belediye Başkanı Naim Kocabıyık da “Bir, ikisi dışındaki arkadaşlarımız, AKP'ye taze kan gelmesi için, yeni bir yönetime ihtiyaç olduğunu kanısına varıp istifa etti” dedi.

Hürriyet internet
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2007 Perşembe 17:21:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ender Bozbiyik IP: 84.72.197.xxx Tarih : 27.04.2007 03:53:34
Ne yeni ve kimin taze kani sayin AKP'liler? Sizler Türkiye Cumhuriyetinin evlatlarinin taze, güclü, temiz kanini unutmussunuz doguda ve Yüce Oender Atatürk'ün damarlarindan akan asil Büyük Türk Milletinin kanini inkar etmektesinizdir ve icinizden cikipta tik diye sesini cikaran yoktur! Sizin istifa etmeniz baska konulara baglidir... Ama Sizlerin toplu istifa etmesini anlayisli buluyorum ve dogru bir yolu secmissiniz gec bile olsa... Tebrik ederim!