22
Mayıs
2024
Çarşamba
SİYASET

AKP'li Fatsa'nın amelelik günleri

Ordu'nun Fatsa ilçesine bağlı Yeşiltepe köyünde cami temeline kürekle harç atan AK Parti Grup Başkan Vekili Eyüp Fatsa, "Ben de lise ve üniversite yıllarımda inşaatta çalıştım. Amelelikten başladım, daha sonra çok iyi bir usta oldum" dedi.

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Fatih Sözen ve partililerle Yeşiltepe köyünde köy muhtarı İbrahim Yılmazer tarafından karşılanan AK Parti Grup Başkanvekili Eyüp Fatsa, yapılan ikramın ardından inşaatı başlanan caminin temeline kürekle ilk harcı attı. Burada basın mensuplarına açıklamada bulunan Eyüp Fatsa, "Alın terinle kazanıp geçinmek istiyorsan, işlerin zorluğu yok. Çünkü insanın alın terinden daha bereketli, daha kutsal bir şey de yok. Çalışmak ayıp değil, çalışmamak ayıp. Son zamanlarda hep işsizlikten şikayet ediliyor. Ordu'da 4 binin üzerinde Gürcü vatandaşı çalışıyor. Bizim gençlerimiz geziyor, Gürcüler gelip Ordu'nun her tarafında çalışıyor. Sonra da fakirlikte bahsediliyor, işsizlikte bahsediliyor. Kimse tembelliğin adını fakirlik koymasın. Ben de lise ve üniversite yıllarımda inşaatta çalıştım. Amelelikten başladım, daha sonra çok iyi bir usta oldum" diye konuştu.

Köy muhtarı İbrahim Yılmazer ise caminin bir an önce bitirilebilmesi için ilçe halkının desteğine ihtiyaçları olduğunu söyleyerek, katılan misafirlere teşekkür etti.

iha
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2007 Perşembe 18:30:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?