22
Mayıs
2024
Çarşamba
SİYASET

AKP'nin ilahiyatçı adayı nasıl göbek attı?

22 Temmuz genel seçimleri öncesi tanıtım turlarını sıklaştıran milletvekili adaylarının esnaf ve halk ziyaretleri sırasında zaman zaman ilginç görüntüler yaşanıyor.

AK Parti Sinop 1. sıra milletvekili adayı Prof. Dr. Abdurrahman Dodurgalı, Sinop kent merkezinde sürdürdüğü esnaf ziyaretleri sırasında, çalınan oyun havasına kendisini kaptırınca ilginç anlar yaşandı. Prof. Dr. Dodurgalı, ziyaret ettiği Haber 57 adlı yerel gazetenin sahibi Osman Aksu'nun orguyla çaldığı oyun havasına beraberindeki bazı partililerle birlikte eşlik etti.

Bir çok partilinin de tempo tutarak katkıda bulunduğu oyun sırasında Prof. Dr. Abdurrahman Dodurgalı'nın performansı ise dikkat çekti. Uzun süre iş yerinin ortasında oynayan AK Parti'li Dodurgalı, parça bittiğinde gazete çalışanları ve diğer partililerden büyük bir alkış aldı. İlahiyatçı kimliğiyle tanınan Abdurrahman Dodurgalı, çevredeki vatandaşlarca da ilgiyle izlendi.

Bir basın mensubunun, "Şimdiden milletvekilliğinizi mi kutluyorsunuz?" sorusuna Dodurgalı, "Hayır, öyle bir amacımız yoktu. Biz Sinop'un hem içinde hem genelinde vatandaşlarımızla doğrudan bir temas ve ilişki halindeyiz. Bu yakınlıktan dolayı bizi bir coşku sardı. Bugün de bu coşku bu şekilde tezahür etti. Osman Bey'de parmaklarını sihirli bir şekilde melodilere dokundurunca dayanamadık ve coşkuyu son kertesine kadar yaşadık. Mesele bundan ibaret" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2007 Cuma 11:31:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
zafer ugur IP: 85.216.78.xxx Tarih : 13.07.2007 15:46:02
bunlarin alayi oynak!!!!!!