30
Mayıs
2024
Perşembe
SİYASET

AKP'nin kamp tarihi öne alındı

AK Parti, Mayıs ayı sonunda yapmayı planladığı kampı kapatma davası nedeniyle öne almaya karar verdi. Partinin, Nisan ayı sonunda Kızılcahamam'da kampa girmesi bekleniyor.

Parti politikalarını gözden geçirmek ve ileriye dönük strateji belirlemek üzere 30-31 Mayıs ve 1 Haziran tarihleri arasında Kızılcahamam Asya Termal Tesisleri'nde kampa girmeye hazırlanan AK Parti, kapatma davası nedeniyle kamp tarihini öne çekecek. Kampın Nisan ayı sonunda yine Kızılcahamam'da yapılması bekleniyor. Parti yönetiminin, tarih değişikliği nedeniyle yer araştırması içerisine girdiği öğrenildi.

Başbakan Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilecek kampa milletvekilleri, parti kurucuları ve Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyeleri katılacak. Milletvekillerinden kapatma davası sürecinde hassas davranmalarını isteyecek olan Başbakan Erdoğan, bu kritik süreçte davaya 'ek delil' teşkil edecek davranış ve beyanlardan kaçınmaları konusunda uyarılarda bulunacak. Partinin önümüzdeki sürece ilişkin yol haritasını da kampta kapsamlı olarak masaya yatırması bekleniyor.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2008 Çarşamba 17:37:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?