27
Mayıs
2024
Pazertesi
SİYASET

AKP'nin Muğla adayı belli oldu

Başbakan Erdoğan, partisinin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayının, Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Harmandar olduğunu açıkladı.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayının, Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar olduğunu açıkladı.

Erdoğan, AK Parti Muğla Teşkilatı tarafından Marmaris ilçesindeki bir otelde düzenlenen akşam yemeğine katılarak, konuşma yaptı.

Muğla'da açılışı yapılan yatırımlar hakkında bilgi veren Erdoğan, eserlerin kente hayırlı olmasını diledi ve emeği geçenlere teşekkür etti. Erdoğan, Muğla'da yarın açılışı yapılacaklarla toplamda 205 milyon liralık hizmetin sunulmuş olacağını dile getirdi.

İktidarları süresince her yerde olduğu gibi Muğla'da da önemli yatırımlar yaptıklarını ve kente yeni eserler kazandırdıklarını belirten Erdoğan, iktidarları döneminde eğitimden sağlığa, adaletten emniyete, ulaşımdan enerjiye tarıma varıncaya kadar 5,4 katrilyon liralık yatırım gerçekleştirdiklerini ifade etti.  

AA
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2013 Cumartesi 21:59:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?