22
Mayıs
2024
Çarşamba
SİYASET

Anavatan Ağar'ı bekliyor

Anavatan Partisi Basın Merkezi'nden yapılan açıklamada, Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) toplantısından sonra bazı basın organlarında ve haber sitelerinde yer alan haberlerin kaynağı belirsiz ve çelişkili haberler olduğu belirtildi. 

Anavatan Partisi Basın Merkezi'nden yapılan açıklamada, MKYK sonrasında bazı basın organlarında ve haber sitelerinde Anavatan Partisi'nin seçimlere katılmayacağı yönünde kaynağı belirsiz ve çelişkili haberlerin yer aldığı belirtildi. 

MKYK toplantısında Demokrat Parti (DP) ile bütünleşme sürecinin ele alındığı, bu süreçte başarı için Anavatan Partisi'nin üzerine düşen tüm sorumlulukları yerine getirdiği belirtilen açıklamada, "Sürecin bundan sonraki aşamalarına ilişkin tüm sorumluluğun, verecekleri karar ve atacakları adımlar doğrultusunda DP yönetimine ait olduğu değerlendirilmiştir. 

Anavatan Partisi, tüm aday listelerini ve seçime tek başına katılma yönündeki hazırlıklarını tamamlamıştır. Ayrıca, MKYK'da Anavatan Partisi'nin seçimlere katılmamasına ilişkin karar imzaya açılmış, ancak DP'nin bütünleşme sürecine ilişkin atacağı adımlara göre bu kararın uygulanıp uygulanmaması inisiyatifi Genel Başkanımız Erkan Mumcu'ya bırakılmıştır" denildi.
iha
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2007 Perşembe 22:26:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?