16
Mayıs
2024
Perşembe
SİYASET

Anavatan kaza şokunu yaşıyor

Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu, eski bakanlardan Mustafa Taşar'ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendiğini belirterek, ''Merhuma, Yüce Allah'tan rahmet, yakınlarına ve ANAVATAN'lılara başsağlığı diliyorum'' dedi. 

Mumcu, yaptığı açıklamada, kazayı duymasının hemen ardından Afyon Valiliğini arayarak olay hakkında bilgi aldığını belirtti. 

Parti kurucularından Mustafa Taşar'ın elim bir trafik kazası sonucu vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendiğini dile getiren Mumcu, ''Merhuma, Yüce Allah'tan rahmet, yakınlarına ve ANAVATAN'lılara başsağlığı diliyorum'' dedi. 

Taşar'ın eşi ve çocuğunun sağlık durumlarının halen hastanede izlendiğini belirten Mumcu, aynı araçta bulunan yeğeninin durumunun iyi olduğunu ve yarın sabah taburcu olacağını ifade etti. 

Mumcu, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Keçeciler başkanlığındaki bir grup parti yöneticisinin Afyon'a hareket ettiğini bildirdi.
aa
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2007 Çarşamba 22:33:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Vedat ATASOY IP: 81.214.107.xxx Tarih : 4.01.2007 12:27:04
Bu ülkeye gerçekten hizmetleri olan Mustafa Tasar beyin kaza sonucu vefatını öğrendim.ÜZÜLDÜM. ALLAH rahmet eğlesin toğarığı bol olsun.Cümleden başımız sağ olsun.Vedat ATASOY