19
Mayıs
2024
Pazar
SİYASET

Anavatan’da Mumcu çekiliyor

22 Temmuz seçimlerinde barajı aşamayarak, büyük bir başarısızlık yaşayan Anavatan Partisi’nde Erkan Mumcu Genel Başkanlıktan çekiliyor.

Anavatan Partisi Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) dün gece Genel Başkanı Erkan Mumcu başkanlığında toplanarak, 18 Ekim’de olağanüstü kongre kararı aldı. Mumcu, toplantıda aday olmayı düşünmediğini açıkladı. Mumcu, dün iftar yemeğinin ardından, MKYK üyeleriyle Anavatan Partisi Genel Merkezi’nde biraraya geldi. Gece 23.00’e kadar süren toplantı sırasında Mumcu, partinin geleceği için olağanüstü kongreye gidilmesi gerektiğini belirtti ve bunun gerekçelerini anlattı. Partiyi 18 Ekim 2008 Cumartesi günü kongreye götürme kararı alan Mumcu, MKYK üyelerine kongrede aday olmayı düşünmediğini açıkladı. Mumcu bugün bir basın toplantısıyla çeklime kararını duyuracak.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2008 Perşembe 16:00:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
SELAMİ DOĞAN IP: 88.226.212.xxx Tarih : 13.09.2008 00:01:50

bir daha gelmemek üzere çekil.çünkü siz hep öyle derdiniz.ben diyordunuz...bu memlekete sayılamayacak kadar hizmet eden anavatan partisini seçime sokmadınız.bundan daha acı bir şey olabilirmi.çekilmekle anavatan partisine en büyük hizmeti yapmış olursunuz.size ve ailenize yeni hayatınızda başarılar dilerim...