16
Mayıs
2024
Perşembe
SİYASET

Anavatan'ın kondomları elde kaldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Tayland gezisini protesto için geziye katılanlara kondom dağıtmaya niyetlenen Anavatan'lılar eylemden son anda vazgeçince 200 kondom elde kaldı.

İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri'nin olaylı Tayland gezisi öncesi eyleme hazırlanan Anavatan Partililer, Meclis üyelerinin kararsızlığına kurban gitti. 223 kişilik bir heyetle Tayland'a çıkarma yapan heyete Adnan Menderes Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde kondom dağıtmayı amaçlayan Anavatan'lılar, Meclis üyelerinin geziye gidip gitmeyeceği konusunda son dakikalarda yaşanan çelişkili durum nedeniyle eylemden vazgeçti. Anavatan Partisi Konak İlçe Başkanı Hikmet Tekcan, eylemden son anda vazgeçildiği için parti olarak satın aldıkları 200 kondomun elde kaldığını söyledi. Tekcan, şöyle konuştu:

"Gezi yanlış"
"Biz hem Meclis üyelerinin hem de İzmirliler'in sağlığını düşünerek kondomları dağıtmayı planladık. Daha sonra Meclis üyelerinin önemli bölümünün geziye gitmeyeceğini öğrenince bundan vazgeçtik. Ancak hepimizi yanıltıp Tayland'da gittiler. Kondomları veremediğimiz için içimiz rahat değil. 223 kişinin bir uçağa doluşup Tayland gibi bir ülkeye sadece EXPO için gitmesi büyük bir kaynak savurganlığıdır. Bu çok yanlış."
Sabah
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2007 Perşembe 04:00:38
Güncelleme :18 Ocak 2007 Perşembe 04:03:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?