16
Mayıs
2024
Perşembe
SİYASET

Anayasa heyeti Sapanca'da

Yeni Anayasa taslağında ikinci tur görüşmeleri yapacak olan AK Parti milletvekilleri ve bilim adamlarından oluşan 18 kişilik heyet, Sapanca Richmond Otel'de toplanıyor.


AK Parti'nin, Prof. Dr. Ergun Özbudun başkanlığındaki akademisyen heyetine hazırlattığı sivil anayasa taslağı üzerinde AK Parti'li hukukçularla akademisyenler arasında yapılacak değerlendirme toplantısı için 18 kişiden oluşan heyet Sapanca Richmond Otel'de toplanmaya başladı.

Akşam saatlerinde Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Genel Başkan Yardımcı Dengi Mir Mehmet Fırat, hukukçu milletvekilleri ve Prof. Dr. Ergun Özbudun başkanlığındaki akademisyen heyet otele gelmeye başladı. Son olarak heyete Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay katıldı. Gece geç saatlerde otele gelen Güney, yarın başlayacak toplantılara katılacak.
Bu arada otele basın mensupları alınmıyor. Sakarya Valisi Hüseyin Atak, otele gelerek bir süre içeride kaldı. 18 kişilik heyet, sabah saatlerinden itibaren sivil anayasa taslağı üzerinde görüş alışverişinde bulunacak

İha
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2007 Cuma 01:52:30
Güncelleme :14 Eylül 2007 Cuma 02:24:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?