16
Mayıs
2024
Perşembe
SİYASET

Arınç,Manisa'da seçim turunda

TBMM Başkanı Bülent Arınç, Sarıgöl ilçesine bağlı Bağlıca Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'nin hizmet binasını törenle açtı.


Bir süredir Manisa merkez, ilçe ve köylerinde ziyaretler gerçekleştiren TBMM Başkanı Bülent Arınç'ın son durağı, Sarıgöl'ün Bağlıca Köyü oldu. Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'nin hizmet binasının açılış törenine Arınç'ın yanısıra Manisa Valisi A.Refik Arslan Öztürk,İl Emniyet Müdürü Adem Aydemir, İl Tarım Müdürü Ömer Çelik, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Törende bir konuşma yapan Manisa İl Tarım Müdürü Ömer Çelik "Köylümüze önce 300 adet damızlık inek verdik. Kooperatif hizmet binasıyla birlikte yapılan toplam harcama 1.186 milyon YTL'yi buldu. Kooperatifte 87 ortak bulunuyor. Şu anda günde beş ton süt toplanıyor" dedi.


TBMM Başkanı Bülent Arınç ise Türkiye'nin son yıllarda istikrarlı bir ortam yakaladığını söyledi. Özellikle sağlık alanında devrimgerçekleştirdiklerine dikkat çeken Arınç, "Artık kavga dönemleri geride kaldı. Bakınız her vatandaşımız sağlık kurumlarından yararlanmaktadır. Türkiye iyiye gitmektedir. Faizler azaldı. Özelleştirme yapılıyor. Sabiha Gökçen Hava Alanı özelleştikten sonra devletin kasasına giren para miktarı 2000 Euro. Çiftçiye her zaman destek olmaktayız. Üzüm konusu önemli konudur. Bu nedenle gerekli önlemler alınmaktadır. Manisa'ya mısır için 20 milyon YTL verilmiştir. Manisa'da Köydes için 56 trilyon liralık fon ayrıldı. Bunlar ilçelere eşit miktarda verilmektedir" dedi.


Köylünün sık sık alkışladığı TBMM Başkanı Bülent Arınç konuşmasını şöyle sürdürdü."Bu hükümetin yaptıklarından memnun değilseniz, daha önce red edilenlere gönül huzuruyla verebilirsiniz. Hatırlayın üç partili koalisyon dönemini. Gece yatarken cebinizdeki 500 bin lira sabah 300 bin lira oluyordu. Neden? Faizler artmış ya da düşmüş, dolar sabah 600 bin lira gece olmuş 1750 lira. 40 milyar dolara borç bırakanları siz çok iyi b,iliyorsunuz. Ben her zaman şunu demişimdir, en güzel demokrasi sandıktır. Sandıkla gelinir, sandıkla gidilir. Gerçek demokrasi sandıktır"


Konuşmaların ardından Bağlıca Köyü SS Tarımsal Kalkınma Kooperatifi hizmet binasını törenle açıldı.

iha
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2007 Perşembe 01:39:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?