16
Mayıs
2024
Perşembe
SİYASET

Baba film yıldızı olacak

'Cumhurbaşkanı Öteki Türkiye'de' isimli filmin galasında ünlü yönetmen Sinan Çetin, 9. Cumhurbaşkanı Demirel'e film teklif etti.

Kızılay'da bulunan Büyülüfener Sineması'nda düzenlenen gala gecesine 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ve CHP Ankara Milletvekili Yılmaz Ateş'in yanı sıra bir çok davetli katıldı. Gala öncesinde sinema salonunda filmin yapımcısı Sinan Çetin ve yönetmen Zeki Alasya birer konuşma yaptı. Çetin, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'e hayran olduğunu belirterek, "Gençliğimde yüzünüzün kara kalem çalışmasını çok yaptım. Bu nedenle yüzünüzün tüm hatlarını çok iyi biliyorum. Geldiğiniz için çok teşekkür ederim"

dedi. Çetin'in ardından söz alan Zeki Alasya, Demirel'e geceye katıldığı için teşekkür ederek, "Geçmişten günümüze özellikle Metin Akpınar ve bana karşı çok büyük desteklerde bulundunuz. Yardım ve korumanızı üzerimizden hiç eksik etmediniz. Sizlere burada herkesin huzurunda minnettarlığımı sunarım" şeklinde konuştu.

Filmde rol alan oyuncuların sahnede tanıtılmasının ardından gösterime geçildi. Yönetmen Zeki Alaysa, gösterimin sonunda sinemadan ayrılan 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'i kapıya kadar uğurladı. Bu arada ünlü yönetmenin çekeceği yeni bir film için Demirel'e oyunculuk teklif ettiği öğrenildi.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2007 Perşembe 16:17:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?