22
Mayıs
2024
Çarşamba
SİYASET

Baba ocağında hasret giderdi

Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, baba ocağı Kastamonu'ya giderek hasret giderdi.

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, Ramazan Bayramı nedeniyle baba ocağı Kastamonu'ya geldi. Murat Başesgioğlu, Kastamonu Valiliği'nde düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. Kastamonu Valisi Mustafa Kara, AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü, Hasan Atlan, Musa Sıvacıoğlu, MHP Milletvekili Mehmet Serdaroğlu, Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu, İl Emniyet Müdürü Yusuf Albayrak ve vatandaşların katıldığı bayramlaşmada Devlet Bakanı Başesgioğlu'na ilgi büyüktü.

Çocuklarla özel olarak ilgilenen Murat Başesgioğlu, daha sonra askerlik daire başkanlığındaki bayramlaşmaya katıldı. Girişte askerlerin bayramını kutlayan Başesgioğlu, içeride beraberindekilerle bir süre sohbet etti. Askerlik daire başkanlığından çıkışta Başesgioğlu'nun yolunu çocuklar kesti. Bayram harçlığı isteyen çocukları Başesgioğlu korumalarına yönlendirdi.

Emniyet müdürlüğündeki bayramlaşmanın ardından Başesgioğlu, İl Jandarma Komutanlığı ve cezaevini de ziyaret etti. Mahkumlarla bir süre sohbet eden Başesgioğlu, mahkumlara "Allah kurtarsın" diyerek bir sonraki bayramı ailelerinin yanında geçirmeleri temennisinde bulundu. Cezaevine alınan bilgisayarlar için kendisine bir plaket verilen Başesgioğlu, daha sonra dinlenmek için evine gitti.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2007 Cumartesi 12:56:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?