20
Mayıs
2024
Pazertesi
SİYASET

Bahçeli‘den AKP'ye uyarı

DEVLET BAHÇELİ'DEN ERDOĞAN'A:

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye'de iktidarın değişmesinin şart olduğunu belirterek, "AK Parti tekrar iktidara gelirse, dışarıdan gelen yazılı anayasa metinlerini kabul ettirecek. Türkiye'de huzur olmaz, aklını başına alsın. Okyanus ötesi hesaba kurban gitmesin" dedi.

Seçim turu kapsamında Keşan'a gelen Devlet Bahçeli, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. "Devletin başına Devlet gelecek" sloganları eşliğinde Keşan sokaklarında gezen Bahçeli'ye, kadınlar tarafından çiçek takdim edildi. Halka seslenen Bahçeli, hükümetin açılım politikasını eleştirdi. Devlet Bahçeli, "Her gün demokratik açılım zırvası adı altında terör devam ediyor. Edirneli bir polis kardeşimiz Silopi'de şehit oldu. Bu böyle devam ediyor ama Sayın Başbakan bunlarla ilgilenmiyor. Sabah saat 06.30'da televizyonu açıyorsunuz karşınızda Recep Tayyip Erdoğan, gece televizyona bakıyorsunuz yine Recep Tayyip Erdoğan. Bıktı usandı bu millet. Her gün yalan, her gün iftira duymaktan usandı bu millet" dedi.

6 milyona yakın işsiz olduğunu belirten Bahçeli, "Bir tarafta yiyenler, bir tarafta yiyemeyenler. Bu böyle ülkemizde şu ana kadar devam ediyorsa, böyle bir olay gözükmüyorsa, bu toplumun kanaat ve şükür sahibi olmasındandır. Bu gidişat buna da mecbur bırakırsa, son dönemlerde Ortadoğu ülkelerinde görülen olayları Allah muhafaza Türkiye'ye de bulaşıcı hastalık gibi yaymak isteyenler pusuda bekliyor" diye konuştu.

Devlet Bahçeli, Türkiye'de iktidarın değişmesinin şart olduğunu belirterek, "Türkiye'de iktidar değişmelidir. Toplumda rahatsızlık var. AK Parti tekrar iktidara gelirse, dışarıdan gelen yazılı anayasa metinlerini kabul ettirecek. Türkiye'de huzur olmaz, aklını başına alsın. Okyanus ötesi hesaba kurban gitmesin" açıklamasında bulundu.

DEVLET BAHÇELİ'DEN ERDOĞAN'A:
DEVLET BAHÇELİ'DEN ERDOĞAN'A:
DEVLET BAHÇELİ'DEN ERDOĞAN'A:
DEVLET BAHÇELİ'DEN ERDOĞAN'A:
DEVLET BAHÇELİ'DEN ERDOĞAN'A:
DEVLET BAHÇELİ'DEN ERDOĞAN'A:
İHA
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2011 Perşembe 19:05:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?