1
Haziran
2024
Cumartesi
SİYASET

Bahçeli'den Gaziler Günü mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Vatanımızın birliğini korumak, dirliğini sağlamak ve esenliğini devam ettirmek amacıyla canlarından vazgeçmeye niyetlenmiş gazilerimizin her fırsatta hatırlanması ve hatırlatılması milli bir sorumluluk" dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, 19 Eylül 1921 tarihinde Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk'e TBMM tarafından 'gazi' unvanının verilişinin yıldönümü olarak kutlanan Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Bahçeli açıklamasında, "Gazilik unvanı milletimizin bağımsız ve hür yaşamasının bir gereği olarak nesilden nesile geçen manevi bir değerdir. Aziz milletimiz, tarihin her döneminde istiklal ve istikbalinin muhafazası için hiçbir fedakarlıktan kaçınmamış, bağrından çıkardığı şehit ve gazilerle kutlu varlığını bu zamana kadar devam ettirebilmiştir. Vatanımızın birliğini korumak, dirliğini sağlamak ve esenliğini devam ettirmek amacıyla canlarından vazgeçmeye niyetlenmiş kahraman gazilerimizin ortaya koyduğu göz kamaştırıcı fedakarlıkların her fırsatta hatırlanması ve hatırlatılması milli bir sorumluluk olarak görülmelidir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2008 Cuma 17:34:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Yaşar Yılmaz IP: 88.227.104.xxx Tarih : 19.09.2008 19:38:07

Hadi oradan takiyye yapma,unutmadık gazilerin Ankara'da parti binanız önünde tekme tokat dövüldüklerini,sokak aralarında kovalandıklarını.Gazilik kutsal bir ünvandır ve bu ünvanı kirletmeyin.