16
Mayıs
2024
Perşembe
SİYASET

Bahçeli'den TÜİSAD'ın davetine ret

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TÜSİAD'ın genel seçimler öncesi gelenekselleşen "Liderler Turu"na katılmayacağını bildirdi. 

Habertürk'ün internet sitesinde yer alan habere göre, yurtdışında bulunan Bahçeli, 16 Mayıs'ta kendisine gönderilen, TÜSİAD Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ imzalı davet mektubuna bir yanıt gönderdi. 

Bahçeli, yanıtında şunları kaydetti: "Seçim süreci başlamıştır. Siyasi partiler görüşlerini medya yoluyla kamuouyu ile paylaşmaktadır. Daha sonra ise mitingler vasıtası ve diğer toplantılarla bu görüşler milletimizin takdir ve değerlendirmesine sunulacak. Yakında açıklanacak seçim beyannemelerinde bu konulardaki çözüm ve öneriler kapsamlı bir şekilde ortaya konulacak. Siyasi partilerin Türkiye'nin kaderini ilgilendiren konularda huzuruna çıkacağı makam milli iradenin yegane kaynağı ve sahibi olan Türk milletidir. Demokratik rejim meşruiyetinin asli temeli olan aziz miletimizin bu konumumun, kendi alanlarında faaliyet gösteren değerli kurum ve kuruluşlarla paylaşılmasının demokrasinin ruhu ve lafzıyla bağdaştırılamayacağını takdir edeceğinizi umarım. İyi çalışmalar dilerim."
habertürk
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2007 Cuma 15:50:26
Güncelleme :25 Mayıs 2007 Cuma 15:50:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?