18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET

Başbakan 10 yılda 25 yıl yaşlandı

Çelik, ''Kendisini ülkesine adamış, Başbakan'ın resimlerine bakarsanız 10 yılda 25 yıl yaşlandı. Eskiden başbakanlar Ankara'da kuluçkaya otururdu. Biz böyle yapmadık'' dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, partisinin Çorum İl Başkanlığı'nı ziyaretinde yaptığı değerlendirmede, kentte yapılan hizmetler kapsamında bütün göstergelerin çok çok iyi olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

''Sağlık alanında devasa 750 kapasiteli hastane projesinin eli kulağında. Yollarınız uçak pisti gibi. Üniversiteniz benim bakanlığım zamanında kuruldu. Daha ne yapabiliriz diye bakıldığında, önceden ''ya şu ilçemizin yolunu düzeltseler de, şöyle adam akıllı elektriğimiz, suyumuz olsa'' diyorduk. Şimdilerde 'efendim havaalanımız yok, havaalanı uzaktır' diyoruz. Ankara'da havalimanı 50-60 kilometre. Merzifon Havalimanı ise yolun kısalmasıyla 43 kilometreye düşüyor. Biz her ilimizde bir havalimanımız olsun isteriz ancak kaynakların israf edilmemesi lazım. Çorum insanı her konuda samimiyetini ortaya koymuştur, bizde makul, mantıklı, meşru hangi talep gelirse baş üstüne diyoruz. Çünkü sizler bize her seferinde baş üstüne dediniz.''

THY'nin hiçbir pilotu başbakan kadar uçmuyor

Zaman zaman kendisine başbakanın neden bu kadar yurt dışına gittiğinin sorulduğunu, kendisinin ise böylesine bir soruya ''Başbakanın canı sıkıldığı için piknik yapmaya gidiyor'' cevabını verdiğini dile getiren AK Parti Genel başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, şöyle devam etti:

''Allah'tan korkar insan. Türk Hava Yolları'nın hiçbir pilotu başbakan kadar uçmuyor. Başbakan Endonezya'daydı. Uçakla git git bitmez, 10-11 saat. Döndü geldi ardından Pakistan. Türkiye ile Pakistan arasında 5-6 saat zaman farkı var. Pazartesi günü birlikte İspanya'ya gideceğiz. Şimdi, Cumartesi yok, Pazar yok. Kendisini ülkesine adamış sayın Başbakan'ın şöyle resimlerine bir bakarsanız 10 yılda 25 yıl yaşlandı. Eskiden başbakanlar Ankara'da kuluçkaya otururdu. Fakat biz böyle yapmadık. Ankara'da oturup, afra tafra ile genel ile talimat ile memleket idare etmeye talip bir ekip değiliz. Biz halkımızın sevincini sevincimiz, kederini kederimiz kabul etmeyi siyasi ahlakımızın bir gereği kabul ediyoruz. Biz sizlere gelmeye devam edeceğiz.'' 

AA
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2012 Cuma 23:08:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet IP: 88.241.53.xxx Tarih : 26.11.2012 13:01:05

yaşlanacak tabi bu araştırmaların devamını bekleriz ne kadar yaşlandı ne kadar zenginleşti yada fakirleşti ne kadar hoşgörülü oldu hep bilmek isteriz .