30
Mayıs
2024
Perşembe
SİYASET

Başbakan eleştirdi

Adalar ilçesinde kentin yeni ulaşım projelerine değinen Erdoğan 3. Boğaz Köprüsü'ne karşı çıkanları eleştirdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Adalar İlçe Kongresi'nde yaptığı konuşmada, İstanbul'un ulaşım sorununa çözüm getirmesi beklenen projelere değindi. 

Erdoğan, 3 Boğaz Köprüsü'yle ilgili olarak, İnşallah 3. boğaz köprüsünü yapacağız. Ama şimdiden ona karşı çıkmaya başladılar" dedi.
"Onlar birinci köprüye de karşıydılar" diyen Erdoğan, "Şimdi oradan geçiyorlar. Arabalı ile geçsene, niye oradan geçiyorsun? 2. köprü yapıldı, ona da karşı çıktılar. Şimdi oradan da geçiyorlar" şeklinde konuştu.

İstanbul'da 7 tepenin altında tüneller açtıklarını, bütün amaçlarının İstanbul'un ulaşımını rahatlatmak olduğunu belirten Başbakan Erdoğan, Marmaray projesinin 2010-2011'de biteceğini söyledi.

BİR BAŞKA TÜP GEÇİT
"Aynı şekilde Kız Kulesi'nin güneyinden bir başka tüp geçit daha yapıyoruz. Onun da şu anda ihalesi yapıldı" diyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Sahibi belli oldu. Açıklayacağız.
Oradan da otomobiller geçecek. Ahırkapı'dan gelecekler, Haydarpaşa'da eski Varan otobüslerinin kalktığı yerden çıkacaklar" şeklinde konuştu.

sabah
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2008 Pazar 17:24:19
Güncelleme :21 Eylül 2008 Pazar 17:28:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?