22
Mayıs
2024
Çarşamba
SİYASET

Başbakan'a ilginç sesleniş

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Başbakan'a "Fazla açılma zatürre olursun" diye seslendi.

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, "Demokratik açılıma sonuna kadar evet, terör açılımına sonuna kadar hayır. Başbakan’a sesleniyorum, fazla açılma zatürre olursun” dedi.

BBP Lideri Yazıcıoğlu, parti genel merkezinde düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.

Törende konuşan Yazıcıoğlu, Türkiye’nin Kürt’ü Türkmen’i, Laz’ı Çerkez’i ile bayramın ruhuna uygun olarak kenetlenip geleceğine sahip çıkacağını söyledi. Yazıcıoğlu, Kuzey Irak’a yapılan hava harekatının başarılı olduğunu belirterek, “Bize her bayramı kara güne çevirenlerin inini başına yıkan Türk Silahlı Kuvvetleri’ne şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Operasyonda “sivil halkın” öldüğü iddialarının Ermeni iddiaları gibi yalan olduğunu ifade eden Yazıcıoğlu, bölgenin bundan sonra mobil birliklerle kontrol altında tutulması ve teröristlerin mağaralarda yaşamasının engellenmesi gerektiğini anlattı.

“Terör örgütü üyelerine af” söylentilerini de değerlendiren Yazıcıoğlu, “Örgüte darbe vuruyorsunuz, sonra gevşiyorsunuz” diye konuştu. “Başbakan Erdoğan’ın eve dönüş açılımını nasıl değerlendiriyorsunuz?” şeklinde kendisine soru yöneltildiğini söyleyen Yazıcıoğlu, “Demokratik açılıma sonuna kadar evet, terör açılımına sonuna kadar hayır. Buradan Başbakan’a sesleniyorum; fazla açılma zatürre olursun” diye konuştu.

ANKA
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2007 Cuma 18:20:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mesut erdi IP: 88.232.64.xxx Tarih : 23.12.2007 15:27:10

Sayın başkanım bunun böyle olacağı zaten başından belliydi.Din istismarcılığı,ve milliyetçilik postuyla koltuğa oturdular ve ILIMLI İSLAM dediler.İstikrar ve ekonomik güçlenme propagandasıyla daha doğrusu yalanıyla memleketin topraklarını karış karış sattılar ve birde ne bulursam satarım demek küstahlığında bulundular,halktan tepki görüncede "memleket krizden çıktı bunu toparlamak öyle kolay değil tabi bunun bir bedeli olacak" deyip nabızları soğuttular.PKK'nın eline silahı verip üzerimize salan ve yoğunlumuzu başka taraflara çekip Türkiye üzerinde oynadıkları oyunları görmememiz için gözlerimizi bağlayan ABD ile işbirliği yaptılar,"Onlar bizim müttefikimiz" dediler ve bir çoğuna yutturdularda."Askerlik yan gelip yatma yeri değildir" dediler.Askerimiz yan gelip yatmadığını göstermek için canını feda etti.Suçluları teröristleri cezaevinden çıkarıp başımıza siyasetçi yaptılar.Şimdide"amman onları siyasetten uzaklaştırırsak dağa çıkarlar" diyorlar.Sonra şimdide teskere çıkarıyorlar"Bak geliyoruz ona göre ayağınızı denk alın" dercesine zaman verip önlem almalarına fırsat veriyorlar.Atı alan üsküdarı geçtikten sonrada "her yer bombalandı terör örgütüne büyük çapta zararlar verildi" diye yayın organlarında yaygarayı koparıyorlar.Şimdide tutturmuşlar ABD ağzıyla"örgütteki suçlara iştirak etmeyenlere af" diye.Yani ne şiş yansın ne kebap meselesi.Daha açığı ABD mal sahibi PKK koyun bunlar çoban hiç birine zarar gelmesin, bizim iktidarımızada zarar gelmesin meselesi.SAYGILAR.Çalışmalarınızda başarılar.