22
Mayıs
2024
Çarşamba
SİYASET

'Başbakan'la tokalaşmadım'

Herkes Devlet Bahçeli ve Tayyip Erdoğan'ı tokalaştı sanıyordu. Bahçeli'nin toklaşmadım sözünün ardından Başkent kulislerinde "Başbakan'ın eli havada mı kaldı?" sorusu dolaşıyor.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile dün TBMM Genel Kurulu'nda tokalaşmadığını söyledi. Bahçeli, “Erdoğan ile tokalaşmadım. Başbakan, tokalaşmış ise bilmiyorum” dedi.

Bahçeli'ye kuliste, gazeteciler, Genel Kurul'da, dün Köksal Toptan'ın TBMM Başkanlığı'na seçilmesinin ardından Başbakan Erdoğan ile tokalaşıp tokalaşmadığı sordu. Bu yönde çıkan fotoğraflara ilişkin gazetecilerin sorularını Bahçeli, “Erdoğan ile tokalaşmadım. Başbakan, tokalaşmış ise bilmiyorum” diye yanıtladı.

TBMM Başkanvekilliklerine iki kadın milletvekilinin seçilmesine ilişkin değerlendirmesinin sorulması üzerine Bahçeli, “Hayırlı oldu” dedi.


AA
Yayın Tarihi : 11 Ağustos 2007 Cumartesi 12:47:10
Güncelleme :11 Ağustos 2007 Cumartesi 12:47:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali özdemir IP: 88.241.108.xxx Tarih : 11.08.2007 18:31:08
Bu başka bir sorun, baykal başka bir sorun başbakanın elini geri çevirtmeyi bir erkeklik görüyor büyüklük görüyor.ağar mumcu türkiye bu adamların hiçbirini hak etmiyor onun içinde gidiyorlar.bunların hepsini erdoğan şaşıttı gittikçe batıyorlar elini sıkmamış onunla övünüyor.